Apartmaji Bedanc

Apartmaji Bedanc

Apartmaji Bedanc

Uživajte v brezskrbnih počitnicah v naših apartmajih ob smučišču – Sezona smučanja se bliža!

Pozdravljeni ljubitelji smučanja! Smo navdušeni, da vas obvestimo, da se sezona smučanja približuje in naše udobne apartmaje ob smučišču smo pripravili, da vam omogočijo nepozabne počitnice na snegu.

Če si želite privoščiti popolno kombinacijo zimskih radosti in udobja, so naši apartmaji idealna izbira. Nahajajo se neposredno ob smučišču, kar pomeni, da boste le korak stran od sveže zapadlega snega in vznemirljivih smučarskih prog. Ne bo vam treba skrbeti za dolge vožnje ali iskanje parkirišča, saj boste lahko smučišče dosegljivi v nekaj minutah hoje.

Naši apartmaji so popolnoma opremljeni, da se boste po napornem dnevu na snegu počutili kot doma. Prijetne spalnice, prostorna dnevna soba s kaminom, popolnoma opremljena kuhinja in udobne kopalnice vam bodo omogočile, da se sprostite in napolnite energijo za naslednji dan smučanja. Poleg tega imamo tudi prostor za shranjevanje smučarske opreme, da vam bo prihranjen prostor v apartmaju.

Ob smučišču vam nudimo tudi različne storitve, ki bodo vaše počitnice še bolj udobne. Od najema smučarske opreme do inštrukcij smučanja za začetnike, smo tu, da poskrbimo za vse vaše potrebe. Naš prijazen in strokoven osebje vam bo z veseljem svetovalo glede najboljših smučarskih prog, dogodkov in aktivnosti v okolici.

Zdaj je čas, da izkoristite sezono smučanja in si privoščite nepozabne počitnice v naših apartmajih ob smučišču. Ne odlašajte, saj je povpraševanje veliko. Rezervirajte svoj apartma še danes in se pripravite na akcijo na snegu ter nepozabne trenutke s prijatelji in družino.

Veselimo se vašega obiska in skupnega uživanja na smučišču!

Also Interesting...

admin - 30. maja, 2024

1.6.2024 LIVE MUSIC Red Bull Goni – BEDANC pizza&bbq

BEDANC pizza&bbq KRANJSKA GORAPripravljeni na Red bull Goni pony ? Mi smo!Nora zabava z DJ-jem + saksofonistko SOBOTO, 1.6.2024.Začetek 12h.Pridi, uživaj in se prepusti vrhunskim glasbenim ritmom ob okusnih Bedančevih koktejlih in noro dobri napolitanski pici.  ✓ DJ+saksofonist ✓ Napolitanske pice✓ Barman …

Read More
urednik - 22. decembra, 2023

SILVESTROVANJE

Pridružite se nam na spektakularnem Silvestrskem dogodku! Ker se leto bliža koncu, toplo vabimo na našo Silvestrsko zabavo! Pridružite se nam na nepozabni noči, polni veselja, smeha in kančka glamurja. Skupaj dvignimo kozarce, da se poslovimo od starega in vstopimo …

Read More
admin - 11. julija, 2023

Uživajte v brezskrbnih počitnicah v naših apartmajih ob smučišču – Sezona smučanja se bliža!

Pozdravljeni ljubitelji smučanja! Smo navdušeni, da vas obvestimo, da se sezona smučanja približuje in naše udobne apartmaje ob smučišču smo pripravili, da vam omogočijo nepozabne počitnice na snegu. Če si želite privoščiti popolno kombinacijo zimskih radosti in udobja, so naši …

Read More