Apartma 5: Studio

Garsonjera v središču Kranjske Gore

4 gosti Wifi Zasebna kopalnica Kuhinja Ljubljenčki dobrodošli

Popolno za zimski oddih

Apartmaji Bedanc se nahajajo v Kranjski Gori, le nekaj metrov stran od smučišča, kjer lahko uživate v zimskih počitnicah! Štirje različni apartmaji, vendar vsi ponujajo zasebne kopalnice, kuhinje ali čajne kuhinje, ki so opremljene, restavracijo v bližini peš, zasebno parkirišče, teraso in še veliko več! Hišni ljubljenčki so dobrodošli z doplačilom, posteljnina in brisače so vključene in pripravljene. Kranjska Gora je idealen kraj za aktivne počitnice, pozimi ali poleti.

Prostor

Apartmaji Bedanc vam lahko ponudijo lep studio za 4, saj ponuja zakonsko posteljo in pograd, popolnoma opremljeno kuhinjo in zasebno kopalnico. Namestitev se nahaja na smučišču Kranjska Gora, kjer lahko uživate v zimskih počitnicah! Naši gostje lahko uživajo tudi v naši restavraciji na samem, kjer strežemo ala carte obroke. Kuhinja je popolnoma opremljena, gostje lahko uporabljajo lastno kopalnico s tušem in straniščem. Apartma se nahaja na smučišču, kjer lahko uživate v zimskih počitnicah! Naši gostje lahko uživajo tudi v naši restavraciji v sklopu objekta, kjer postrežemo ala carte obroke. Gostje imajo dostop do svojih apartmajev, parkirno mesto za en avtomobil in restavracijo.

Rezervacija

Kaj ponuja to prenočišče

4 postelje

Spalnica z dvema enojnima posteljama (pograd) in zakonsko posteljo.

Zasebna kopalnica

Gostje lahko uporabljajo zasebno kopalnico s prho in straniščem.

Kuhinja

Kuhinja je majhna, vendar popolnoma opremljena.

Parkirišče

V bližini je na voljo zasebno parkirišče.

Wi-Fi

Stanovanje ima na voljo brezplačen internet.

Ala carte restavracija

Gostje lahko uživajo tudi v naši restavraciji na samem.

Čudovit razgled

Stanovanje se nahaja na čudoviti lokaciji v Kranjski Gori.

Smučišče

Stanovanje se nahaja v nesporedni bližini smučišča.

Mnenja

Alexandra

oktober 2022

“Prijetno bivališče, ki je le nekaj minut stran od smučišča in središča mesta. Naš gostitelj je bil zelo prijazen in ustrežljiv..”

Lorenzo

september 2022

“Rezervirali smo garsonjero za oba in najinega psa. Upali smo na lepo garsonjero na dobri lokaciji. Toda imamo veliko več. Garsonjera je bila zelo prostorna, čista in gostoljubna. Ob prihodu je bil gostitelj zelo ustrežljiv in prijazen. Ponudila nam je celo majhen zajtrk, česar običajno ne počnejo. Modra lokacija, to je bil 10/10. Blizu središča Kransjka Gore, do katere zlahka pridete in je kot nalašč za pohodništvo, kamorkoli želite. Gostitelju se želimo zahvaliti za to doživetje in močno svetovati vsem, da bivajo tukaj, če je to mogoče”

Kevin

avgust 2022

“Smučarska koča tik ob dvigalu do poletnega teka (poleti smo bili tam). Hrana v hiši je bila zelo dobra, osebje/notranjost pa je bila zelo prijazna in na voljo za kramljanje. V bližini peš pa lahko vidite nekaj lepega in še več z avtomobilom (Soca-Tröge, Bled in še veliko več).”

Chelsea

avgust 2018

“Vojteh je bil izjemno ustrežljiv in pripravljen pomagati tako znotraj kot zunaj naše rezervacije na Airbnbju. Stanovanje je bilo zelo čisto, udobno in priročno v bližini mesta. Naslednje jutro nam je pripravil tudi slasten zajtrk! Vojteh nas je povezal tudi z domačini, da bi nam ponudil najboljše smernice za pohodništvo, ki bi jih lahko zahtevali. Ta Airbnb bi toplo priporočil prihodnjim popotnikom!”
Jovan

oktober 2017

“Odlično bivališče. Idealno za naše potovanje. Žal smo ostali na spletu za eno noč. Čisto in urejeno. Racomended”

Imate kakšno vprašanje?

Pustite svojo telefonsko številko in poklicali vas bomo nazaj.